Ανδρικό

Ημιτελικοί Ανδρικής και Τελικοί Γυναικείας Καλαθοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε.Λ

ΑΕΛίστα, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης», η Καλαθοσφαιρική ΑΕΛ καλείται να επαναλάβει επιτυχίες περασμένων χρόνων. 

Στις 15:00 η Γυναικεία Καλαθοσφαιρική μας ομάδα ρίχνεται στην μάχη των τελικών με την ομάδα του Κεραυνού. 

Στις 17:00 η Ανδρική Καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Αγρού, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας. 

Είμαστε σίγουροι ότι με την καθοριστική παρουσία σου θα σπρώξεις τις ομάδες μας σε νέες επιτυχίες. Σε καλούμε να καταστήσεις για ακόμα μια φορά φρούριο το γήπεδο μας, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα σε περιμένουμε να δώσεις το βροντερό παρόν σου.

Τμήμα Καλαθόσφαιρας Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

Η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο ακόμα μία κίνηση από το τμήμα μάρκετινγκ είναι γεγονός.

Το www.justlions.net πλέον εκτός από το εργαλείο κράτησης ξενοδοχείων μέσο της booking.com πλέον διαθέτει και το δικό του eshop με πέρα των 5.000 προϊόντων και με τιμές που ξεκινούν στα 3.99ΕΥΡΩ.

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΒΟΟΚΙΝG.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ www.justlions.net , πατήστε στις Κρατήσεις Ξενοδοχείων και ακολουθήστε τα βήματα.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο μπορείτε να το κάνετε μέσο του eshop μας και να μας στηρίξετε.

Design & Developed by
Digital Experts