Ανδρικό

Θα επιστρέψουμε με το έτσι και το θέλω (βίντεο)

image

Aνακοίνωση εξέδωσε η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ αναφορικά με την προόδο που παρουσιάζει στο τμήμα μάρκετινγκ της αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει.

Αναλυτικά:

Επειδή στην ομάδα τμήματος Μάρκετινγκ της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ μάθαμε να μιλάμε με πράξεις και όχι με μακροσκελες ανακοινώσεις σας παρουσιάζουμε το πρώτο κλιπάκι, το οποίο θα σας κάνει να καταλάβετε τι πρόκειται να επακολουθήσει στην διαδικτυακή παρουσίαση της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

Η πρώτη ενέργεια έγινε με το πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Just Lions όπου χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξη σας, δημιουργώντας λογαριασμό και έχοντας ενεργό ρόλο στην εν λόγω σελίδα. Δεύτερη ενέργεια θα είναι η παρουσίαση του πλάνου μάρκετινγκ της ομάδας μας.

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Άτομα τα οποία θα επικοινωνήσουν  για πακέτα χορηγίας πριν την παρουσίαση, θα έχουν επιπλέον πλεονεκτήματα. Θέλουμε να πούμε ότι το πλάνο μας είναι βασισμένο σε όλων των ειδών της επιχειρήσης, ακόμα και σε άτομα τα οποία απλώς θέλουν να φτιάξουν ιστοσελίδες με προωθητικές ενέργειες σε πολύ λογικές τιμές. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να επικοινωνήσει στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο facebook της καλαθοσφαιρικής ομάδας.

Το βίντεο:

Read more http://www.lions-radio.com/archives/80433

Design & Developed by
Digital Experts