Ανδρικό

Ως επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ , νιώθουμε την ανάγκη να διαψεύσουμε επίσημα, δημοσίευμα ιστιοσελίδας γραμμένο από δημοσιογράφο που ασχολείται με το μπάσκετ και αναφέρει ότι η ομάδα μας δήλωσε επίσημα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Αν αυτό γίνει κατορθωτό , θα ανακοινωθεί επίσημα από την επίσημη ΑΕΛ. Είναι άξιον απορίας πού είδε τη "βούλα" ο συγκεκριμένος και κανένας από μας δε γνωρίζει οτιδήποτε. Δε θα ασχοληθούμε περισσότερο , καλούμε όμως ορισμένους να βρουν άλλες ομάδες να ασχολούνται και να γράφουν αρλούμπρες επιζητώντας τα κλικς και όχι την ΑΕΛ

Ο Κώστας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του λογιαρσμό στο Facebook προκαλεί όπως διαβάζετε πιο κάτω. "Προκαλώ τους υπεύθυνους του αθλητικού σχολείου "τάδε" ,στην πόλη "τάδε" (προπονητές ,γυμναστές κτλ) ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ" ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , στο έργο τους,από στέλεχος του ΔΣ της ομοσπονδίας. Υ.Γ. : Το πιό πάνω γεγονός είναι φανταστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.Κάπου στην φρουτοπία."

Η Ανδρική Καλαθοσφαιρική Ομάδα της Α.Ε.Λ μας την Κυριακή στέφθηκε πρωταθλήτρια Β Κατηγορίας και κέρδισε την άνοδο στην Α Κατηγορία. Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και στα λιοντάρια παίχτες της ομάδας μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κλινική Δρ. Λεωνίδου ( www.drleonidou.com ) για την προσφορά τους στους αγώνες PLAY OFFS. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας και να του υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε το άπαν των δυνατοτήτων μας, ώστε του χρόνου να απολαύσουν την τιμημένη ομάδα μας στην Α Κατηγορία. Τμήμα Καλαθόσφαιρας Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

Τέταρτος τελικός στο πρωτάθλημα Β1 Ανδρών με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του ματς από την ιστοσελίδα μας! Τζάμπολ στις 19:00. Παρακαλούνται όλοι όσοι προσέλθουν στον αγώνα από την πόρτα που είναι το ΑΕΛ Shop ! ! ! Πάμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ! ! !

Τον τρίτο σε σειρά αγώνα των τελικών των Play Offs δίνει απόψε η ομάδα μας στην κλειστή αίθουσα του Αχιλλέα στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας.

Με νίκη η ομάδα μας κάνει το 3-0 σε νίκες και φέρνει το πρωτάθλημα στην Λεμεσό.

Design & Developed by
Digital Experts