Ανδρικό

Ως επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ , συγχαίρουμε το προπονητικό τημ και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας , για την κατάκτηση του κυπέλλου . Επίσης θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ Καιμακλίου που ήταν ένας άξιος-ισάξιος αντίπαλος. Δε θα σταθούμε στην προκλητική ενέργεια του προέδρου της ΚΟΚ να αποχώρηση από το γήπεδο 53 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι κυπελλούχος θα ήταν η ομάδα μας, αφού εκείνη τη στιγμή είμασταν μπροστα στο σκορ με + 6 και να μην μείνει στην απονομή. Δε προσέβαλε εμάς, άλλωστε δεν ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες. Προσέβαλε και την ομάδα του ιστορικού σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑ Καιμακλίου με το τόσο βαρύ ονομα στον χώρο της καλαθόσφαιρας, αλλά περισσότερο προσέβαλε το ίδιο το άθλημα. Ο καθένας έχει γνώμη και κρίνει. Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν , απλά να καταλάβουν κάποιοι , τους λόγους που το άθλημα κατάντησε όπως κατάντησε.

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

ΑΕΛ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καιμακλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.03.2017 ΩΡΑ 17:30

Λόγο προβλήματος της Alfa Sport θα μεταδοθεί σε αυτή την διευθυνσή η ζωντανή μετάδοση του τελίκού

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο λιγκ της ζωντανής μετάδοσης του τελικού

ΑΕΛ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καιμακλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3 ΩΡΑ 17:30

Γήπεδο : ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Η ΑΕΛ BC ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τον τελικό του κυπέλλου και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ,να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους έγκαιρα από τη Λεμεσό, επικοινωνόντας στα τηλέφωνα 99620071 ή 99403193. Δεν θα υπάρχουν ανοιχτά ταμεία στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια του αγώνα για τους οπαδούς της ομάδας μας , είναι επιχορηγημένα από την επιτροπή καλαθόσφαιρας της ομάδας μας και θα δοθούν δωρεάν σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί στο πλευρό των καλαθοσφαιριστών μας.

Η φίλαθλοι μας θα καταλάβουν την εξέδρα απέναντι των επισήμων και θα μπουν στο γήπεδο από την πόρτα στα αριστερά του γηπέδου.

Design & Developed by
Digital Experts