Ανδρικό

Ο Κώστας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του λογιαρσμό στο Facebook προκαλεί όπως διαβάζετε πιο κάτω. "Προκαλώ τους υπεύθυνους του αθλητικού σχολείου "τάδε" ,στην πόλη "τάδε" (προπονητές ,γυμναστές κτλ) ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ" ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , στο έργο τους,από στέλεχος του ΔΣ της ομοσπονδίας. Υ.Γ. : Το πιό πάνω γεγονός είναι φανταστικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.Κάπου στην φρουτοπία."

Η Ανδρική Καλαθοσφαιρική Ομάδα της Α.Ε.Λ μας την Κυριακή στέφθηκε πρωταθλήτρια Β Κατηγορίας και κέρδισε την άνοδο στην Α Κατηγορία. Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και στα λιοντάρια παίχτες της ομάδας μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κλινική Δρ. Λεωνίδου ( www.drleonidou.com ) για την προσφορά τους στους αγώνες PLAY OFFS. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας και να του υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε το άπαν των δυνατοτήτων μας, ώστε του χρόνου να απολαύσουν την τιμημένη ομάδα μας στην Α Κατηγορία. Τμήμα Καλαθόσφαιρας Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

Τέταρτος τελικός στο πρωτάθλημα Β1 Ανδρών με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του ματς από την ιστοσελίδα μας! Τζάμπολ στις 19:00. Παρακαλούνται όλοι όσοι προσέλθουν στον αγώνα από την πόρτα που είναι το ΑΕΛ Shop ! ! ! Πάμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ! ! !

Τον τρίτο σε σειρά αγώνα των τελικών των Play Offs δίνει απόψε η ομάδα μας στην κλειστή αίθουσα του Αχιλλέα στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας.

Με νίκη η ομάδα μας κάνει το 3-0 σε νίκες και φέρνει το πρωτάθλημα στην Λεμεσό.

Εδώ και δύο μέρες και συγκεκριμένα μετά από το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Καιμακλίου , υπάρχει από ορισμένους μια έντονη ψιθυρολογία εις βάρος τόσο της ομάδας μας, όσο και των καλαθοσφαιριστών μας.

Η σιωπή και η ανοχή μας , τον τελευταίο καιρό , ίσως να έχει εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία και προσπαθούν ή θέλουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους στο παρκέ , είτε με ψεύτικους και ανυπόστατους ψιθύρους , είτε με επιστολές , είτε με τηλεφωνάκια.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι κύριοι και δε θα ανεκτούμε πλέον από κανέναν να μιλά εις βάρος της ομάδας μας και εις βάρος των καλαθοσφαιριστών μας , οι οποίοι κέρδισαν με τον ιδρώτα τους και την αξία τους , ότι καταφέραμε φέτος και που το ήθος τους είναι γνωστό σε όλον τον μπασκετικό κόσμο και όχι μόνο. Πολλές φορές κιόλας κάτω απο αντίξοες συνθήκες και όταν λέμε αντίξοες συνθήκες , εννοούμε τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν φέτος όλες οι καλαθοσφαιρικές μας ομάδες από συγκεκριμένους, όχι όλους , διαιτητές.Σε αυτό το κομμάτι , δε θα ασχοληθούμε όμως καθόλου , η απάντηση είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη , όμως αν κάποιος παρακολουθήσει και ασχοληθεί πραγματικά με τα σφυρίγματα ορισμένων , εναντίων της ΑΕΛ τότε πραγματικά , θα καταλάβει ότι φεύγουμε από την πιππίλα της αδυναμίας διαιτητή.

Όσο για το γήπεδο της ΑΕΛ , ενημερώνουμε ξανά ότι είναι αδειοδοτημένο όχι μόνον για αγώνες πρώτης κατηγορίας , αλλά και για ευρωπαικούς , γι αυτό ορισμένες συνοικιακές ομάδες , που δηλώνουν έδρα , γήπεδα σχολείων χωρίς καν παρκέ αλλά πλαστικό δάπεδο δεκαετίας του 60 ,να πάψουν να ασχολούνται με το γήπεδο μας ,για να μην ασχοληθούμε και μεις μαζί τους. 

Το μόνο που απαιτούμε πλέον  ίση μεταχείρηση από όλους , αλλά και από τη διαιτησία.Η ανοχή έφτασε στο τέλος της και δε θα ανεκτούμε παρόμοιες διαιτησίες όπως αυτήν της Κυριακής. Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί ασπίδα στην ομάδα , στην όλη μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή στην Α κατηγορία , εκεί που ανήκει.

 

Επ. Καλαθόσφαιρας ΑΕΛ

Design & Developed by
Digital Experts