Ανακοινώσεις

Κλουβί εν δράση....Το σύγχρονο 1996..Σας ευχαριστούμε (Video)

Πλέον ήρθε η ώρα του κόσμου. Τα ψέματα τέλειωσαν. Οι παίχτες μας απλά όμορφα και ωραία έκαναν το καθήκον τους περνώντας στον τελικό της Β κατηγορίας. Δεν είναι τόσο η 2η κατηγορία , όσο η προσπάθεια να κρατηθεί η ΑΕΛΑΡΑ μας εν ζωή και ο κόσμος να ξαναδώσει τον παλμό του στο Κλουβί μας. Αρχή γενομένης στους τελικούς

Το μπάσκετ ζει το δικό του 1996 και μας χρειάζεται.

Θέλουμε να θυμίσουμε πρώτα στους εαυτούς μας τη σημαίνει κόσμος της ΑΕΛ με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε αγώνα 2ης κατηγορίας καλαθόσφαιρας.

Στο παρκέ μίλησαν οι παίχτες, τώρα πλέον είναι η ώρα μιλήσει ο κόσμος.

Αν σας άρεσει αυτό το βίντεο κοινοποιήστε την είδηση και ίσως να είναι το έναυσμα για να δούμε ξανά γεμάτο το κλουβί.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια καινοτομία που θέλουμε να κάνουμε κατά την διάρκεια των τελικών του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο πανό/φανέλα φωτογραφία με τις υπογραφές του κόσμου. Η φανέλα θα έχει τον αριθμό 6 (ο κόσμος είναι ο 6ος παίχτης) και θα γίνει τελετή. Η φανέλα θα μπεί ενδιάμεσα των τίτλων μας όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε μέσο του διαδικτύου, να δώσετε την ψηφιακή σας υπογραφή. Η εν λόγω καινοτομία θα λειτουργήσει στους τελικούς εάν και εφόσον βρεθεί χορηγός, αλλιώς θα υπάρξει αναμονή μέχρι την νέα χρονιά. Το κόστος χορηγίας της συγκεκριμένης φανέλας θα ανέρχεται στα 1000 ΕΥΡΩ ή 4 σπόνσορες από 250 ΕΥΡΩ και θα παραμείνει για 1 χρόνο στο κλειστό. Επικοινωνηστε μέσο της φόρμας επικοινωνίας. Η διαφημιστική προβολή που θα υπάρξει μέσο της εν λόγω καινοτομίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το κόστος της χορηγίας.

Design & Developed by
Digital Experts