Ανακοινώσεις

Ο ΤΡΕΛΟγιατρός της ψυχιατρικής πτέρυγας Λεμεσού (Επεισόδιο 1 βίντεο)

Με μιάλη μας χαρά έχουμε να σας κάμουμε τες πιο κάτω ανακοινώσεις, οι οποίες είμαστε σίουροι πως εννα σας αρέσουν

1)Εδημιουργήσαμε το πρώτο ΑΕΛίστα ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ που μπορείτε να το δείτε μέσο του πιο κάτω βίντεο.

Πείτε μας τες γνώμες σας μέσο comments για τον τρελογιατρό

Τωρά που το ακούσετε ελπίζουμε να κάμετε τζαι ούλλοι μαζί shares για να βοηθήσετε σε τούτην την προσπάθεια. Όπως σας είπαμε τζαι σε προηγούμενη ανακοίνωση τα shares εν ένας τρόπος να δημιουργήσουμε αριθμούς για την εξεύρεση χορηγών, μιας τζαι τούτους τους αριθμούς εν τους έχουμε στο γήπεδο.

ΥΣ: Γυρεύκουμεν χορηγούς για να επηχορηγήσουν τούτην ούλλη την προσπάθεια. Οι παραπάνω μας που ενεν άνεργοι ή μωρά σίουρα δουλεύκουν σε δουλειές ή έχουν τες δικές τους. Ούλλοι σας βλέπετε ότι ο κόσμος της ΑΕΛ ένει έτοιμος να βοηθήσει όποιον δίποτε βοηθήσει πίσω την Βασίλισσα. Εξάλλου τα 252 shares σε προηγούμενο μας κειμενο φέρετε ξεκάθαρα. Τζαι σε τούτο αναμένω παρόμοια δυναμική

ΔΕΙΤΕ ΔΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ

Αμαν έρτετε στην ΑΕΛ μας πέρα της διαφήμησης που θα κάμουμε, εννα σας βοηθήσουμε να ξανακάμετε την σελίδα σας ή αν μεν έσχετε να σας κάμουμε τζιολάς μέσο της εταιρείας Digital Experts τζαι να κεδρίζει τζαι η ΑΕΛ μας.

Έχουμεν έτοιμα παιχνίδκια που εννά παίζει ο κόσμος τζαι να ποιάνει βαθμολογίες. Σε τούτα τα παιχνίδκια εννά έσχει και πλουσια δώρα.

Φαντάστείτε τι άλλα έχουμεν κατά νού. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αλλά νομίζεται είμαστεν ακριβοί για χορηγία ομάδας τζαι εν μπαίνεται στον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας κάμνετε μεγάλο λάθος.. Εννά χασετε το φως σας όταν δείτε τες τιμές μας. Το μόνο που σας λαλώ ξεκινούν που 400Ε περιλαμβανομένου πολλά που τούτα τα πράματα που είδη είδατε, τζαι που εν είδατε.

Αν είσαι άνεργος η εβαρέθηκες να δουλεύκεις για τους άλλους τζαι θέλεις να κάμεις τζαι την δική σου επειχήρηση μπορούμεν να σε βοηθήσουμε πάλε σε καλές τιμές που να ξεκινούν που 400Ε.

Μες τες επόμενες μας ανακοινώσεις εννα σας παρουσιάσουμε τζαι τούτους που ήδη βοηθούν. Άρα αν το δκιαβάζεις τζαι είσαι άτομο που μπορεί να προσφέρει κάποιαν χορηγία τζαι συνάμα είσαι άτομο που εν μπένει κάθε μέρα μες την σελίδα μας, το ότι είσαι μέσα τζαι έφτασες να δκιαβάζεις ως δαμέ σημαίνει έγεινεν καλή δουλειά.

Τζαι για να μεν ξεχνιούμαστεν είδη έγειναν 3 κρατήσεις που το Just Lions μέσον του booking, τζαι ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει την προσπάθεια. Εμείς εν εμάθαμεν να λαφαζανέφκουμεν τον κόσμο τζαι να του λαλούμεν θα τζαι θα τζαι θα…Τούτα ούλλα εγίναν τζαι εν γεγονός, αλλά εν σημαίνει ότι εννα φκούμε πρώτη κατηγορία που τα φέτος γιατί για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειαν πολλήν.

ΥΣ1: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

ΥΣ2 ΤΖΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΗΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΚΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΛΙΡΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΟ ΦΟΡΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΤΖΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΟ WHATS APP Η VIBER. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΝΑ ΕΡΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΝΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΣΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

foxyform

ΥΣ3: ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΟΥΝ ΑΕΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ..ΕΡΚΟΥΝΤΑΙ

ΥΣ4: ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ JUSTLIONS

ΔΩΣΕ ΠΑΛΜΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Design & Developed by
Digital Experts