Ανακοινώσεις

Πε μας την ιστορία σου τζαι εσύ

Άρεσεν μου να γράφω Κυπριακά τζαι για τούτον τον λόγο θα το συνεχίσω. Τούτην την φορά θα σας ενημερώσουμεν ότι ο κόσμος εννα έσχει ενεργό ρόλο σε ούλλη τούτη την προσπάθεια.

Η ΑΕΛ στο μπάσκετ έσχει μεγάλη ιστορία. Εγώ έζησα την τζαινούρκα της ιστορία, άλλοι εζήσαν την πιο παλιά. Θυμούμαι τζαι πιο μεγάλους να μας λαλούν για τον γκόλατζη της μάππας Κωνσταντίνου που έπαιζεν τζαι μπάσκετ.

Θέλουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η να μας στείλετε μήνυμα στο facebook με την δική σας ιστορία.

Η ΑΕΛ εν ούλλους μας, ούλλοι έχουμεν τες ιστορίες μας. Ούλλοι έχουμεν τον τρόπο μας, εν ώρα να δώσουμε πνοή στο κλουβί.

Εντομεταξύ στον διαγωνισμό μας για το σλόγκαν που χαρακτηρίζει την βασίλισσα ο νικητής ήταν ο Κώστας Δαμιανού με το σλόγκαν ‘’Δώσε παλμό στο κλουβί’’. Για τον λόγο ότι ο Κώστας Δαμιανού εν μες την ομάδα μας τζαι πολλοί μπορεί να παρεξηγήσουν, σε διαγωνισμούς πλέον εν θα διαγωνιζουμαστεν τζαι εμείς, για να μεν μας λαλούν ότι εν στημένα κτλ. Ήταν ένα λάθος που εν πρόκειτε να ξαναγείνει.Για τον λόγο τούτον εδιοργανώσαμε άλλο διαγωνισμό τζαι σε προηγούμενη μας ανακοίνωση, εφκάλαμεν νικητή

Κάθε πόστ εννα σας ζητώ να το κάμνετε share. Εχτές εποιάσαμεν κάπου στα 250 shares. Σε μια φάση θα γίνει τζαι κάλεσμα να πάμε ούλλη στο κλουβί να τους κάμουμε να παραμιλούν. Στο κάτω κάτω η μπασκετική ομάδα ζει στιγμές του 96, που μπορεί ακόμα να μεν το καταλάβουμεν

Επίσης εννα σας έχουμε και μιαν έκπληξη. Κάθε εφτομάδα εννα σας κάμνουμε σκετζάκια χιουμοριστικού χαρακτήρα

Design & Developed by
Digital Experts