Ανακοινώσεις

Εννα τα γράψω Κυπριακά πέρκι τζαι καταλάβουμεν

Σήμερα το κείμενο θα ένει 100% στα Κυπριακά. Εννα μιλήσω με την γλώσσα του κόσμου τζαι θα σας πω το γαμημένο μου το όραμα.

Θέλουμεν ούλλοι που τον πρώτο ως τον τελευταίο οπαδό να δούμε την ΑΕΛ πρώτη κατηγορία στο μπάσκετ.

Θέλω το τζαι εγώ , θέλεις το τζαι εσύ, θέλει το τζαι ο Κώστας ο πρόεδρος.

Η πουστιά όμως είναι πως λιλλι δεν υπάρχει. Τούτο εννα μπορούσε να εν μια απλή δικαιολογιά για να ζητήσουμε που τον κόσμο λεφτά.

Οι τζαιροί εν δύσκολοι όμως τζαι ο κόσμος εκουράστηκεν. Επίσης εγώ σαν Ελπίδιος δεν ήρτα δαμε για να ζητώ / ζητιανέφκω που τον κόσμο λεφτά.

Ενεν τούτην την ΑΕΛ που ονειρεύτηκα και εμεγάλωσα. Ο καθένας να βοηθά με τον τρόπο του.

Πολλης κόσμος εν μπορεί , εν εχει ώρα , δεν έχει τα λεφτά να βοηθήσει η να πάει στο γήπεδο.

Τούτο όμως απαραίτητα εν σημαίνει ότι εν πιο ΑΕΛίστας που εμένα, ούτε εγώ είμαι παραπάνω ΑΕΛίστες που τζίνον. Στο κάτω κάτω εν εβρέθηκε κανένας επίσημος μετρητής για το πόσο ΑΕΛίστες είμαστεν ή νιώθουμε. Μπορεί ο δίπλα μου να δηλώνει ΑΕΛίστας γιατί έτσι του εκάπνησε τζαι για να πειράζει τον άλλον τζαι τέλος της ημέρας να μεν του κέγεται καρφί. Ο άλλος παραδίπλα μου μπορεί να τον κόφκει να πονεί μέσα του τζαι να μεν λαλεί τίποτε.

Αρα έγω εν έχω κανέναν δικαίωμα να κρίνω τον άλλο αν εν ΑΕΛίστας ή εν ενει. Μόνο τζίνος το ξέρει.

Ο καθένας λαλεί ότι του καπνήσει και για τούτον τον λόγο εννα πώ τζαι εγώ τα δικά μου.

ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ 1980 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ.

ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΤΖΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ.

Το 1980 ο κόσμος εβαστούσεν κούσπους τζαι έκαμνε βαρετές δουλειές. Το 2017 οι παραπάνω μας είμαστεν των υπηρεσιών τζαι των κινητών.

Εννα σας πω κάποια πράματα που επετήχαμεν τους τελευταίους 5 μήνες που μπορει να μεν σας πολλοκόφτει αλλά που κάπου πρέπει να αρκέψουμεν. Πρέπει να δείχνουμεν αριθμούς στους χορηγούς για να μπορούμεν να τους πήσουμε. Τούτους τους αριθμούς εν τους έχουμε στο γήπεδο για πολλούς τζαι διάφορους λόγους, τζαι προσπαθώ να τους δημιουργήσω στο Ίντερνετ.

Καταρχήν έκαμαμεν την σελίδα. Τούτο ενεν κάτι ουου γιατί ένει το πιο φυσιολογικό πράμα ομάδα το 2017 να έχει μια σελίδα. Τζίνο που επετύχαμεν όμως ένει η συνεχής της ενημέρωση. Εν θέλω να σας αρκέψω τις κουβέντες του καφένε ότι εν εθελωντικά κτλοιπα και να εκτοιμάτε την προσπάθεια. Εγώ προσωπικά κάμνω το για τρείς λόγους.

Ο πρώτος λόγος ένει γιατί η πραγματική μου δουλειά ένει να ποιάνω επειχηρήσεις που το Ίντερνετ που το 0 τζαι να τες παίρνω επίπεδα πάνω. Η ΑΕΛ έτσι όπως ένει εν έχει πιο πάτο άρα μπορώ να δοκημάσω διάφορες πρακτηκές. Ο δεύτερος λόγος ένει γιατί κάμνω το σαν χόμπυ στον ελεύθερο μου χρόνου αφού άλλοι έχουν το ψάρεμα , άλλοι το τζυνήγι. Εμένα αρέσκει μου να κάθουμε στο PC τζαι να χαλαρώνω κάμνοντας πράματα που εν θα διώ κανενού πελάτη/ανωτέρου λοαρκασμό. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δέχουμε να μου πει ο κάθε ένας τις απόψεις του τζαι είμαι ανοικτός στον διάλογο, αλλά όπως τζαι να έσχει εν κρητική/διάλογος που γίνεται τζαι όχι προσταγές. Εξάλλου τούτη εν η ομορφκιά του κάθε χόμπυ. Ακόμα τζαι τωρά που γράφω στα Κυπριακά εν το ελεύθερο που μου διά τούτο το χόμπυ.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ  ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΛ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ 2017

Τρίτος λόγος που ήθελα πολλά να τον βάλω πρώτο εν η αγάπη μου για την ΑΕΛ μας. Ο κάθε ένας που μας γνωρίζει το πυόν του κάθε ενός. Όποιος θέλει να μάθει το πυόν μου τζαι αν είμαι μισθοφόρος ή ΑΕΛίστας η Κύπρος εν πάρα πολλά μιτσία. Η διαφορά μου όμως που τους άλλους ΑΕΛίστες ένει πως το να βοηθώ εταιρείες εν η δουλειά μου τζαι έχω πείρα σε τούτο το πράμα. Κάποιος άλλος μπορεί η δουλειά του να εν δικηγόρος τζαι να θέλει να βοηθήσει την ΑΕΛ μέσο τζίνης της δουλειάς. Εγώ τούτο ξέρω τούτο έμαθα, έτσι βοηθώ. Κανεί για τούτον

Το δεύτερο πράμα που εκάμαμεν ένει η δημιουργία eshop με πάνω που 6.000 προιόντα. Επίσης θα δεχούμαστε τζαι αγορές εισητηρίων μέσο του ίντερνετ στα επόμενα παιχνίδκια.

ΕΜΠΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ESHOP NA ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ

Στο τρίτο που θέλω να σταθώ ένει στο εξής. Ουλλοι που τον πρώτο εος τον τελευταίο πάτε διακοπές ρε γαμώτο κέρατο μου. Εν μπορείτε να πείτε ότι εν πάτε γιατί έχω και εγώ πολλούς φίλους άνεργους που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Αλλά μια φορά εννα πάσην μιαν μαυρογέριμη εξόρμησή είτε βαστούν είτε εν βαστούν.

Αν βαστούν εννα παν στα Λονδίνα αν μεν βαστούν εν καλός τζαι ο Σαιττάς.

Κοινός παρονομαστής; Οι παραπάνω κλείεται που το booking.Εμπάτε μες το Just Lions να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να κλείσετε. 

Με ένα κλίκ παραπάνω η ΑΕΛ ποιάνει 25% τζαι εσείς δεν πληρώνετε καθόλου παραπάνω. Τον κατακλεισμό οι παραπάνω κάπου εννα πάτε.

Αμαν έρτουν 50-60 κρατήσεις ΤΖΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕΝ ΛΕΦΤΑ, εγώ εννα μπορώ να πάω να πω στους πουπάνω.
Ρε αθεόφοβοι είδετε ότι ο κόσμος βοηθά; Το πρόβλημα ένει ότι ο τρόπος προσέγγυσης εν λάθος.

Μετά εννα πάω να πω στους σπόνσορες. Έβρετε μου μιαν ομάδα μες την Κύπρο που μέσο του internet φέρνει έσοδα μες την ομάδα.

Εγώ ζητώ μόνο ένα γαμημένο share. Που το share σας εννα μάθει κάποιος για το eshop που μπορεί να μεν το δεί και για το booking. Ξέρω ότι σε τούτο το κείμενο εννα μπουν αρκετά άτομα να το δκιαβάσουν. Εν θέλω να πληρώνω διαφημήσεις για να μαθαίνει ο κόσμος τα νέα. Έσχει κόσμο που πεινά τζαι εγώ να βάλλω φκερομένες διαφημήσεις;

Το γαμημένο το share όμως εννα το κάμουν; Που εν μούχτη; 

Αμαν δουλέψει τούτο ρε κοπέλια να ξέρετε ότι εννα έρτω τζαι με 50 άλλες ιδέες όπως τούτες. Βοηθάτε ρε γαμώτο με ένα κωλο – share.

Τέλος πιο κάτω μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας τζαι να μου πείτε τις απόψεις σας τζαι να ξέρετε θα σας απαντήσω. Εν είμαι εγώ ο κόσμος της ΑΕΛ. Είμαστεν ούλλοι μας. Απλός εγώ προσπαθώ να μαζέψω τες καλύτερες ιδέες τζαι να τες δημιουργήσω για εμάς. Γιατί η ΑΕΛ είμαστεν εμείς.

Αν έχω ορθογραφικά λάθη να με συγχήρσετε αλλά το πρόβλημα της Google ακόμα να καταλάβει ότι είμαστεν το κέντρο του κόσμου τζαι εν έκαμε κυπριακόν ορθογράφον.

 

 

 

Design & Developed by
Digital Experts