Ανακοινώσεις

Η ΑΕΛ σε συνεργασία με το Buyaway / JustLions είναι στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσει ακόμη μια φορά την ύπαρξη του.

Με μια γκάμα πέρα των 5.000 προιόντων συμπεριλαμβανομένου από είδη περιπτέρου, παιχνιδό / κονσολες μέχρι βιβλία για μικρά παιδιά

Το buyaway στο μέλλον θα έχει και διάφορους διαγωνισμούς όπου θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορα δώρα.

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε το buyaway.net

Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να δημοσιοποιήσουν με ένα share την πιο κάτω ανακοίνωση του τμήματος μάρκετινγκ για να δει το shop μας όσο περισσότερος κόσμος γίνεται

Σας παραθέτουμε πιο κάτω μερικούς λόγους τους οποίους κάποιος μπορεί να χορηγήσει την ΑΕΛ.

  • Διαφήμιση σε γήπεδο , φανέλα και άλλων διαφημιστικών προβολών μέσο της επίσημης ΑΕΛ.
  • Δημιουργία πλάνου το οποίο θα βοηθήσει την επιχείρηση να ανταποκριθεί τόσο σε διαφημίσεις με στοχευμένο κοινό τον κόσμο της ομάδας μας, όσο και για προβολή με βάση της ανάγκης της επιχείρησης
  • Δωρεάν υπηρεσίες όπως κατασκευή / ανακατασκευή ιστοσελίδας και δημιουργία σε ηλεκτρονική μορφή διαφημιστικών φυλλαδίων.
  • 24 ώρες επικοινωνία με ειδικούς σε θέματα τόσο σε online , όσο και offline marketing.
  • Προσιτές τιμές για να δημιουργήσουμε εμπιστοσύνη

Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να δημοσιοποιήσουν με ένα share την πιο κάτω ανακοίνωση του τμήματος μάρκετινγκ καθώς και να ενημερώσουν και εργοδότες και άλλα άτομα για την εν λόγω καινοτομία.

Επισκεφθείτε το πλάνο μέσο του http://plan.aelbc.com

ΥΣ: Θα επαναλάβουμε το ότι οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές , με πολλές δωρεάν άλλες υπηρεσίες για δημιουργία εμπιστοσύνης.

Εν θα γράψω πολλά / πολλά σήμερα μιας τζαι η γλώσσα μου έφκαλεν μαλλιά. Το πιο κάτω βίντεο θα το αφήκουμεν να μιλήσει μόνο του.

ΓΕΜΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Κάντε share. Πρέπει την Τετάρτη το κλουβί να γεμώσει

Πλέον ήρθε η ώρα του κόσμου. Τα ψέματα τέλειωσαν. Οι παίχτες μας απλά όμορφα και ωραία έκαναν το καθήκον τους περνώντας στον τελικό της Β κατηγορίας. Δεν είναι τόσο η 2η κατηγορία , όσο η προσπάθεια να κρατηθεί η ΑΕΛΑΡΑ μας εν ζωή και ο κόσμος να ξαναδώσει τον παλμό του στο Κλουβί μας. Αρχή γενομένης στους τελικούς

Το μπάσκετ ζει το δικό του 1996 και μας χρειάζεται.

Θέλουμε να θυμίσουμε πρώτα στους εαυτούς μας τη σημαίνει κόσμος της ΑΕΛ με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε αγώνα 2ης κατηγορίας καλαθόσφαιρας.

Στο παρκέ μίλησαν οι παίχτες, τώρα πλέον είναι η ώρα μιλήσει ο κόσμος.

Αν σας άρεσει αυτό το βίντεο κοινοποιήστε την είδηση και ίσως να είναι το έναυσμα για να δούμε ξανά γεμάτο το κλουβί.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια καινοτομία που θέλουμε να κάνουμε κατά την διάρκεια των τελικών του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο πανό/φανέλα φωτογραφία με τις υπογραφές του κόσμου. Η φανέλα θα έχει τον αριθμό 6 (ο κόσμος είναι ο 6ος παίχτης) και θα γίνει τελετή. Η φανέλα θα μπεί ενδιάμεσα των τίτλων μας όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε μέσο του διαδικτύου, να δώσετε την ψηφιακή σας υπογραφή. Η εν λόγω καινοτομία θα λειτουργήσει στους τελικούς εάν και εφόσον βρεθεί χορηγός, αλλιώς θα υπάρξει αναμονή μέχρι την νέα χρονιά. Το κόστος χορηγίας της συγκεκριμένης φανέλας θα ανέρχεται στα 1000 ΕΥΡΩ ή 4 σπόνσορες από 250 ΕΥΡΩ και θα παραμείνει για 1 χρόνο στο κλειστό. Επικοινωνηστε μέσο της φόρμας επικοινωνίας. Η διαφημιστική προβολή που θα υπάρξει μέσο της εν λόγω καινοτομίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το κόστος της χορηγίας.

Στο σημερινό μου άρθρο δεν θα σας πω τους λόγους που πρέπει να πάτε στο κλουβί. Οι λόγοι είναι προφανείς. Να στηρίξετε τους παιχταράδες μας και τις προσπάθειες τους. Όχι τόσο για το πρωτάθλημα της εν λόγο κατηγορίας που μας στεναχωρεί όλους μας.

Σε περίπτωση νίκης θα περάσουμε τελικό, κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για αυτούς τους παίχτες

Οι παίχτες είμαι σίγουρος θα κάνουν το καθήκον τους και θα περάσουν στον τελικό. Μπορεί κάποιοι να πείτε μα ποιος είναι ο λόγος να πάμε 2η κατηγορία; Για τους παίχτες και για κανέναν άλλο. Όσα χιλιόμετρα έτρεξαν παίχτες της πρώτης κατηγορίας και πληρώθηκαν και με το παραπάνω, έτρεξαν και τα δικά μας παλικάρια για να κρατήσουν την σημαία μας ψηλά.

Σε περίπτωση νίκης θα σας πούμε τι θα επακολουθήσει από την ομάδα Μάρκετινγκ.

1) Βίντεο το οποίο είδη φτιάχτηκε με στιγμές του μεγάλου μας κόσμου στο κλουβί.

2) Θα μαζευτούν υπογραφές από τον κόσμο μας μέσο διαδικτύου και γηπέδου από όλο τον κόσμο με σκοπό να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φανέλα / πανό η οποία θα έχει όλες τις υπογραφές με τον αριθμό 6 (κόσμος) και θα το βάλουμε δίπλα από τις αθάνατες φανέλες του μεγάλου Θυρώττου και Ντουέιν Γούντγουρντ.

3) Πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα σας τις ανακοινώσουμε μετά το παιχνίδι.

Θα δημιουργήσουμε όλες τις συνθήκες και οι τελικοί 2ης κατηγορίας να μην έχουν να ζηλέψουν απολυτός τίποτα από τους τελικούς της πρώτης με σκοπό ο κόσμος να κάνει το μεγάλο come back.

Δυστυχώς εγώ θα ήθελα να παρακολουθήσω το παιχνίδι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνω. Προτιμώ να πάω στο ζευγάρι του Αχιλλέα με τον ΑΠΟΠ με σκοπό να πάρω κάποια συνέντευξη από έναν αντίπαλο για σκοπούς διαφήμισης του αθλήματος, μιας και το μπάσκετ συνεπάγεται με ΑΕΛ και το αντίστροφο. Γιατί ένα καθαρό και υγιές μπάσκετ θα φέρουν πίσω τα παιδιά μας στο γήπεδο και όχι μόνο. Στην 2η κατηγορία αρκετοί από τους παίχτες παίζουν για την αγάπη τους προς το άθλημα και για την ομάδα τους με αρκετούς να κάνουν και δεύτερη δουλειά για τις ανάγκες προς το επιβίωση. Το χειροκρότημα στο τέλος αξίζει και σε νικητές και ηττημένους.

Όλοι οι παίχτες όλων των ομάδων θα παίξουν για την νίκη. Τα δικά μας παλικάρια ωστόσο με την συμπαράσταση του 6ου παίχτη μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζονται οι παίχτες μας για την νίκη.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα παλικάρια που κρατούν την σημαία της ομάδας μας ψηλά. Κάποιοι καλαθοσφαιριστές καθώς και ο νέος μας προπονητής δεν είναι στην πιο κάτω φωτογραφία, λόγω έλλειψης ώρας ανανέωσης του ρόστερ από την δική μας πλευρά και απολογούμαστε σε αυτά τα παιδιά, τα οποία επίσης είναι μέρος της ομάδα μας. Με το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει και αναφορά ένα προς ένα, όπως άλλωστε αρμόζει η ιστορία μας να τιμούμε αυτούς που τιμούν το ένδοξο όνομα της ομάδα μας.

Βομβαρδίστε το Facebook με ένα share. Μπορεί το share σας να είναι αυτό το οποίο θα σπρώξει κάποιον στο γήπεδο. Το παιχνίδι είναι σήμερα(26/04) στις 19:30 στο κλουβί.

Τα παλικάρια μας

Design & Developed by
Digital Experts