Ανακοινώσεις

Εν θα γράψω πολλά / πολλά σήμερα μιας τζαι η γλώσσα μου έφκαλεν μαλλιά. Το πιο κάτω βίντεο θα το αφήκουμεν να μιλήσει μόνο του.

ΓΕΜΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Κάντε share. Πρέπει την Τετάρτη το κλουβί να γεμώσει

Πλέον ήρθε η ώρα του κόσμου. Τα ψέματα τέλειωσαν. Οι παίχτες μας απλά όμορφα και ωραία έκαναν το καθήκον τους περνώντας στον τελικό της Β κατηγορίας. Δεν είναι τόσο η 2η κατηγορία , όσο η προσπάθεια να κρατηθεί η ΑΕΛΑΡΑ μας εν ζωή και ο κόσμος να ξαναδώσει τον παλμό του στο Κλουβί μας. Αρχή γενομένης στους τελικούς

Το μπάσκετ ζει το δικό του 1996 και μας χρειάζεται.

Θέλουμε να θυμίσουμε πρώτα στους εαυτούς μας τη σημαίνει κόσμος της ΑΕΛ με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε αγώνα 2ης κατηγορίας καλαθόσφαιρας.

Στο παρκέ μίλησαν οι παίχτες, τώρα πλέον είναι η ώρα μιλήσει ο κόσμος.

Αν σας άρεσει αυτό το βίντεο κοινοποιήστε την είδηση και ίσως να είναι το έναυσμα για να δούμε ξανά γεμάτο το κλουβί.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια καινοτομία που θέλουμε να κάνουμε κατά την διάρκεια των τελικών του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δημιουργηθεί ένα τεράστιο πανό/φανέλα φωτογραφία με τις υπογραφές του κόσμου. Η φανέλα θα έχει τον αριθμό 6 (ο κόσμος είναι ο 6ος παίχτης) και θα γίνει τελετή. Η φανέλα θα μπεί ενδιάμεσα των τίτλων μας όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε μέσο του διαδικτύου, να δώσετε την ψηφιακή σας υπογραφή. Η εν λόγω καινοτομία θα λειτουργήσει στους τελικούς εάν και εφόσον βρεθεί χορηγός, αλλιώς θα υπάρξει αναμονή μέχρι την νέα χρονιά. Το κόστος χορηγίας της συγκεκριμένης φανέλας θα ανέρχεται στα 1000 ΕΥΡΩ ή 4 σπόνσορες από 250 ΕΥΡΩ και θα παραμείνει για 1 χρόνο στο κλειστό. Επικοινωνηστε μέσο της φόρμας επικοινωνίας. Η διαφημιστική προβολή που θα υπάρξει μέσο της εν λόγω καινοτομίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το κόστος της χορηγίας.

Στο σημερινό μου άρθρο δεν θα σας πω τους λόγους που πρέπει να πάτε στο κλουβί. Οι λόγοι είναι προφανείς. Να στηρίξετε τους παιχταράδες μας και τις προσπάθειες τους. Όχι τόσο για το πρωτάθλημα της εν λόγο κατηγορίας που μας στεναχωρεί όλους μας.

Σε περίπτωση νίκης θα περάσουμε τελικό, κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για αυτούς τους παίχτες

Οι παίχτες είμαι σίγουρος θα κάνουν το καθήκον τους και θα περάσουν στον τελικό. Μπορεί κάποιοι να πείτε μα ποιος είναι ο λόγος να πάμε 2η κατηγορία; Για τους παίχτες και για κανέναν άλλο. Όσα χιλιόμετρα έτρεξαν παίχτες της πρώτης κατηγορίας και πληρώθηκαν και με το παραπάνω, έτρεξαν και τα δικά μας παλικάρια για να κρατήσουν την σημαία μας ψηλά.

Σε περίπτωση νίκης θα σας πούμε τι θα επακολουθήσει από την ομάδα Μάρκετινγκ.

1) Βίντεο το οποίο είδη φτιάχτηκε με στιγμές του μεγάλου μας κόσμου στο κλουβί.

2) Θα μαζευτούν υπογραφές από τον κόσμο μας μέσο διαδικτύου και γηπέδου από όλο τον κόσμο με σκοπό να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φανέλα / πανό η οποία θα έχει όλες τις υπογραφές με τον αριθμό 6 (κόσμος) και θα το βάλουμε δίπλα από τις αθάνατες φανέλες του μεγάλου Θυρώττου και Ντουέιν Γούντγουρντ.

3) Πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα σας τις ανακοινώσουμε μετά το παιχνίδι.

Θα δημιουργήσουμε όλες τις συνθήκες και οι τελικοί 2ης κατηγορίας να μην έχουν να ζηλέψουν απολυτός τίποτα από τους τελικούς της πρώτης με σκοπό ο κόσμος να κάνει το μεγάλο come back.

Δυστυχώς εγώ θα ήθελα να παρακολουθήσω το παιχνίδι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνω. Προτιμώ να πάω στο ζευγάρι του Αχιλλέα με τον ΑΠΟΠ με σκοπό να πάρω κάποια συνέντευξη από έναν αντίπαλο για σκοπούς διαφήμισης του αθλήματος, μιας και το μπάσκετ συνεπάγεται με ΑΕΛ και το αντίστροφο. Γιατί ένα καθαρό και υγιές μπάσκετ θα φέρουν πίσω τα παιδιά μας στο γήπεδο και όχι μόνο. Στην 2η κατηγορία αρκετοί από τους παίχτες παίζουν για την αγάπη τους προς το άθλημα και για την ομάδα τους με αρκετούς να κάνουν και δεύτερη δουλειά για τις ανάγκες προς το επιβίωση. Το χειροκρότημα στο τέλος αξίζει και σε νικητές και ηττημένους.

Όλοι οι παίχτες όλων των ομάδων θα παίξουν για την νίκη. Τα δικά μας παλικάρια ωστόσο με την συμπαράσταση του 6ου παίχτη μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζονται οι παίχτες μας για την νίκη.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα παλικάρια που κρατούν την σημαία της ομάδας μας ψηλά. Κάποιοι καλαθοσφαιριστές καθώς και ο νέος μας προπονητής δεν είναι στην πιο κάτω φωτογραφία, λόγω έλλειψης ώρας ανανέωσης του ρόστερ από την δική μας πλευρά και απολογούμαστε σε αυτά τα παιδιά, τα οποία επίσης είναι μέρος της ομάδα μας. Με το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει και αναφορά ένα προς ένα, όπως άλλωστε αρμόζει η ιστορία μας να τιμούμε αυτούς που τιμούν το ένδοξο όνομα της ομάδα μας.

Βομβαρδίστε το Facebook με ένα share. Μπορεί το share σας να είναι αυτό το οποίο θα σπρώξει κάποιον στο γήπεδο. Το παιχνίδι είναι σήμερα(26/04) στις 19:30 στο κλουβί.

Τα παλικάρια μας

Πρώτα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία ακόμη καινοτομία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι θα διατίθουντε εισιτήρια online μέσο του Just Lions. Η αρχή θα γίνει στην τελική φάση της Β κατηγορίας σε περίπτωση που συμμετέχουμε. Περισσότερες πληροφορίες θα δώσουμε όταν έρθει ο καιρός

Δεύτερο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που δείχνει ο κόσμος στο JustLions και στις κρατήσεις. Σε σχεδόν 1 μήνα όπου και άρχισε να προωθείτε η εν λόγω καινοτομία ήδη έχουμε 3 κρατήσεις με συνολικό κέδρος 45Ευρώ για την ΑΕΛ.

Όλοι μας θα κλείσουμε ξενοδοχεία για το τριήμερο του κατακλυσμού και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να σας το υπενθυμίζουμε επί καθημερινής βάσεως να το κάνετε μέσο του Just Lions.

Για να δείτε πόσο εύκολο είναι απλώς μπείτε στο Just Lions και πατήστε στις κρατήσεις ξενοδοχείων.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση λόγο του ξεσηκωμού που έγινε με τις κοινοποιήσεις / shares , βοήθησε στο να γίνουν κρατήσεις. Μέσα σε μία ημέρα είχαμε 1100 επισκέψεις, αριθμός ρεκόρ για μπασκετική ιστοσελίδα. Σκέφτείτε απλώς ότι σήμερα κάποιος ίσως να θέλει να κάνει κράτηση και να ξεχάσει την ύπαρξη του Just Lions

Κάντε Κοινοποίηση για να φτάσουμε σε ανάλογα ρεκόρ

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε το Just Lions

Με μιάλη μας χαρά έχουμε να σας κάμουμε τες πιο κάτω ανακοινώσεις, οι οποίες είμαστε σίουροι πως εννα σας αρέσουν

1)Εδημιουργήσαμε το πρώτο ΑΕΛίστα ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ που μπορείτε να το δείτε μέσο του πιο κάτω βίντεο.

Πείτε μας τες γνώμες σας μέσο comments για τον τρελογιατρό

Τωρά που το ακούσετε ελπίζουμε να κάμετε τζαι ούλλοι μαζί shares για να βοηθήσετε σε τούτην την προσπάθεια. Όπως σας είπαμε τζαι σε προηγούμενη ανακοίνωση τα shares εν ένας τρόπος να δημιουργήσουμε αριθμούς για την εξεύρεση χορηγών, μιας τζαι τούτους τους αριθμούς εν τους έχουμε στο γήπεδο.

ΥΣ: Γυρεύκουμεν χορηγούς για να επηχορηγήσουν τούτην ούλλη την προσπάθεια. Οι παραπάνω μας που ενεν άνεργοι ή μωρά σίουρα δουλεύκουν σε δουλειές ή έχουν τες δικές τους. Ούλλοι σας βλέπετε ότι ο κόσμος της ΑΕΛ ένει έτοιμος να βοηθήσει όποιον δίποτε βοηθήσει πίσω την Βασίλισσα. Εξάλλου τα 252 shares σε προηγούμενο μας κειμενο φέρετε ξεκάθαρα. Τζαι σε τούτο αναμένω παρόμοια δυναμική

ΔΕΙΤΕ ΔΑΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ

Αμαν έρτετε στην ΑΕΛ μας πέρα της διαφήμησης που θα κάμουμε, εννα σας βοηθήσουμε να ξανακάμετε την σελίδα σας ή αν μεν έσχετε να σας κάμουμε τζιολάς μέσο της εταιρείας Digital Experts τζαι να κεδρίζει τζαι η ΑΕΛ μας.

Έχουμεν έτοιμα παιχνίδκια που εννά παίζει ο κόσμος τζαι να ποιάνει βαθμολογίες. Σε τούτα τα παιχνίδκια εννά έσχει και πλουσια δώρα.

Φαντάστείτε τι άλλα έχουμεν κατά νού. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αλλά νομίζεται είμαστεν ακριβοί για χορηγία ομάδας τζαι εν μπαίνεται στον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας κάμνετε μεγάλο λάθος.. Εννά χασετε το φως σας όταν δείτε τες τιμές μας. Το μόνο που σας λαλώ ξεκινούν που 400Ε περιλαμβανομένου πολλά που τούτα τα πράματα που είδη είδατε, τζαι που εν είδατε.

Αν είσαι άνεργος η εβαρέθηκες να δουλεύκεις για τους άλλους τζαι θέλεις να κάμεις τζαι την δική σου επειχήρηση μπορούμεν να σε βοηθήσουμε πάλε σε καλές τιμές που να ξεκινούν που 400Ε.

Μες τες επόμενες μας ανακοινώσεις εννα σας παρουσιάσουμε τζαι τούτους που ήδη βοηθούν. Άρα αν το δκιαβάζεις τζαι είσαι άτομο που μπορεί να προσφέρει κάποιαν χορηγία τζαι συνάμα είσαι άτομο που εν μπένει κάθε μέρα μες την σελίδα μας, το ότι είσαι μέσα τζαι έφτασες να δκιαβάζεις ως δαμέ σημαίνει έγεινεν καλή δουλειά.

Τζαι για να μεν ξεχνιούμαστεν είδη έγειναν 3 κρατήσεις που το Just Lions μέσον του booking, τζαι ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει την προσπάθεια. Εμείς εν εμάθαμεν να λαφαζανέφκουμεν τον κόσμο τζαι να του λαλούμεν θα τζαι θα τζαι θα…Τούτα ούλλα εγίναν τζαι εν γεγονός, αλλά εν σημαίνει ότι εννα φκούμε πρώτη κατηγορία που τα φέτος γιατί για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειαν πολλήν.

ΥΣ1: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

ΥΣ2 ΤΖΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ: ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΗΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΚΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΛΙΡΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΟ ΦΟΡΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΤΖΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΟ WHATS APP Η VIBER. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΝΑ ΕΡΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕΝ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΝΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΣΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

foxyform

ΥΣ3: ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΟΥΝ ΑΕΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ..ΕΡΚΟΥΝΤΑΙ

ΥΣ4: ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ JUSTLIONS

ΔΩΣΕ ΠΑΛΜΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

Design & Developed by
Digital Experts